Preview Mode Links will not work in preview mode

Smukcast

Aug 15, 2017

Mød forskeren og NGO’en, der begge brænder for at skabe en bedre fremtid. Professor i infektionsmedicin, Lars Østergaard vil finde en kur mod AIDS, generalsekretær for Verdensnaturfonden (WWF) og biolog Bo Øksnebjerg kæmper for en bæredygtig klode. Mød dem i en samtale med Ane Cortzen.

LINE-UP: Lars...


Aug 15, 2017

Vi starter med 10 m/k og en mild chili – og så bliver frugten ellers stærkere og stærkere, indtil ni af kombattanterne har valgt at forlade scenen så der kun er 1 tilbage! Hver deltager får en stol at sidde på og 1L mælk at bruge fornuftigt undervejs. Til de tre der holder længst er der fede præmier i form af...


Aug 11, 2017

...Men hvad mener han egentlig med det? Og hvorfor hedder hans nye bog ”Skildpaddetanker”? Mickey Gjerris har i 20 år studeret, forsket og undervist i og grublet over spørgsmål vedrørende natur, dyr, teknologi, klima, sundhed og sygdom, liv og død og meningen med hele. Mød ham i samtale med kultursociolog,...


Aug 11, 2017

”Erotik, humor og drengesnak” er undertitlen på Søren Rasteds svært populære podcast, hvor kendte drenge/mænd læser op af de historier der engang stod at læse i Ugens Rapport.

Det hele startede i januar i år – og har siden vokset sig til en af landets populæreste podcasts.

LINE-UP: Søren Rasted med...


Aug 11, 2017

Apps, hjemmesider, styresystemer og utallige tjenester lover forbedret service, mens de uhæmmet rager til sig. Wi-Fi der er tændt, selvom du slukker det. Sjove Pokemons med fuld kontoadgang til din Google, reklamer med ultralydsbeacons og Zuckerberg, der kan læse dine SMS beskeder. 

Med udgangspunkt i vores alle...